PRoflow-teräskalusteet

PROFLOW -ammattikalusteet parantavat tilan toimivuutta ja tilassa tehtävän työn tehokkuutta.
!-- Google tag (gtag.js) -->

teräskalusteita ammattilaisille

Teemme mittatilaustöitä omissa tuotantotiloissamme Helsingin Heikinlaaksossa pääosin ruostumattomasta teräksestä. Valmistamme suurimman osan tuotannossa käytettävissä aihioista itse, konekantamme mahdollistaa yli 4 metriä pitkien kappaleiden särmäämisen. Tuotantotyöntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, terästuotteiden valmistuksen käsityöläisiä.

tyypilliset käyttökohteet

JulKiset tilat

Teemme teräskalusteita päiväkoteihin, kouluihin palvelutaloihin sekä muihin julkisiin tiloihin. Tyypillisiä tuotteitamme ovat mm.
  • siivoustilojen kalusteet
  • tekniikkaseinät
  • seinähyllyt ja säilytyskaapistot
  • työpöydät sekä allaspöydät

MERENKULKU

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja asennuttaneet kalusteita kymmeniin eri laivoihin maailman suurimmille varustamoille ja telakoille. Tunnemme USPH-standardit sekä telakoiden ja laivojen toimintaprosessit. Tuotamme tarvittaessa myös prekoordinaatiot ja suunnittelemme kalusteet siten, että tilan käyttö on mahdollisimman tehokasta.

KEITTIÖ JA RUOKA

Valmistamme ravintolakalusteita, keittiökalusteita, istuimien runkoja, baaritiskejä sekä niiden runkoja ja taustaseiniä. Teemme myös kalusteita kauppojen ja leipomoiden taustatiloihin.
Lue lisää >>

TERVEYDENHUOLTO

Tarjoamme terveydenhuollon alalla käytettäviä erikoiskalusteita ruostumattomasta teräksestä. Suunnittelemme kalusteista toimivan kokonaisuuden pohjakuvien, rakennusselosteiden tai kaluste- tai laiteluettelon perusteella.

Esimerkkejä kalusteistamme

Proflow-kalusteet valmistetaan mittatilaustyönä sellaisiksi kuin käyttötarkoitus vaatii, toimitamme kalusteet tarvittaessa myös maalattuna.

pöydät

Näytetään kaikki 4 tulosta

kaapit

Näytetään kaikki 4 tulosta

Altaat

Näytetään kaikki 2 tulosta

Hyllyt

Näytetään ainoa tulos

KERRO MEILLE TERÄSTUOTTEISIIN LIITTYVÄSTÄ TARPEESTASI, ME TOTEUTAMME SEN!

ota yhteyttä!

tarja mäkelä
myynti/
Proflow-teräskalusteet

p. 040 725 1917
tarja.makela@kylmateras.fi
lähetä sähköpostia
tomi vinni
toimitusjohtaja/
projektimyynti

p. 050 464 4616
tomi.vinni@kylmateras.fi
lähetä sähköpostia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram